Ο κόσμος είναι η δύναμη της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου υποκλίνεται στο μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ που αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν στιγμές, που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Υπάρχουν καταστάσεις, που όσα συμβαίνουν στον αληθινό κόσμο, ισοπεδώνουν όσους ζουν στις σκιές και σε μια εικονική πραγματικότητα. Οσα συνέβησαν από τον κόσμο της ΑΕΚ από το βράδυ της Τρίτης και κυρίως χθες το πρωί, με την έναρξη στη διάθεση των καρτών διαρκείας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως αυτή η ομάδα είναι τεράστιο μέγεθος. Είναι μαγικό να είσαι ΑΕΚ και όποιος αμφέβαλε, μπορεί να ρίξει μια ματιά στις απίστευτες εικόνες που καταγράφηκαν την χθεσινή μέρα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η κάθε οικογένεια ψάχνει τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα για λίγες ημέρες διακοπών και ξεγνοιασιάς. Ζούμε αφόρητες στιγμές οικονομικής εξαθλίωσης, με τα πάντα να πηγαίνουν προς τα πάνω και να σου ζητούν από παντού όλο και περισσότερα λεφτά. Ο εφιάλτης της πανδημίας δεν σταματά να απειλεί την καθημερινότητα μας. Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, χιλιάδες ΑΕΚτζήδες έσπευσαν να εξασφαλίσουν ένα (ακριβό) εισιτήριο διαρκείας για την επιστροφή στο σπίτι.

Αδολη αγάπη

Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες μιας ανόθευτης αγάπης που δεν καταλαβαίνει από τίποτα. Αλλά είναι ξανά εντυπωσιακό και σε αναγκάζει να υποκλιθείς, να βλέπεις όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Γιατί πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν για τον καθένα μας, υπήρχε και όλη αυτή η θλιβερή εικόνα της περασμένης χρονιάς. Μια ΑΕΚ που απέτυχε παταγωδώς, μια ομάδα που δεν προσέφερε την παραμικρή χαρά στον κόσμο της.

Αλλά έτσι δεν είναι όταν αγαπάς; Δεν αγαπάς περιμένοντας να πάρεις πίσω κάτι. Θέλεις απλά να είσαι εκεί. Να είσαι παρών σε μια διαδικασία που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει, αλλά είσαι εκεί. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μήνυμα. Διότι, σε μια κοινωνία που συνεχώς μπαίνει σε καταστάσεις που αλλοιώνουν κάθε έννοια ισονομίας και γεννούν ζητήματα για την ηθική και τις αξίες, υπάρχουν πράγματα σαν αυτό που δείχνουν πως υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να ζεις και να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Αντίο στο άψυχο ΟΑΚΑ

Κατά πάσα πιθανότητα, οι εικόνες που είδατε χθες είναι οι τελευταίες που αφορούν την ΑΕΚ και την παρουσία της στο ΟΑΚΑ. Ποτέ δεν το συμπάθησα, ούτε καν ως πιτσιρικάς όταν έφτανα σε ένα γήπεδο που είχε καρεκλάκια μοντερνιές για την εποχή – που να το συγκρίνεις με το παγωμένο τσιμέντο της Νέας Φιλαδέλφειας και το μαξιλαράκι με φελιζόλ που πουλούσαν οι πλανόδιοι – αλλά ήταν τόσο άψυχο και απόμακρο.

Αυτό το «ποτάμι» του κόσμου που συνέρρευσε στο ΟΑΚΑ και μέσα σε λίγες ώρες εξαφάνισε εισιτήρια και έκλεισε θύρες, ήταν σα να συνέδεε το χθες με το αύριο της ΑΕΚ. Σα να σηματοδοτεί και να οδηγεί στη νέα εποχή, αυτήν που χαράχθηκε εκείνο το ζεστό μεσημέρι στο Τατόι πριν από εννιά χρόνια. Δεν ήταν εύκολα όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια. Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στην ΑΕΚ, οι χαρούμενες στιγμές ήταν λίγες μπροστά στις πικρές.

Οι χαμένες ψυχές

Στο πέρασμα αυτών των χρόνων, άλλαξαν πολλά. Παιδιά έγιναν άνδρες, βρωμιάρηδες σπεκουλάρισαν χωρίς έλεος για τα χώματα που πάνε δεξιά και αριστερά, ψυχές έφυγαν με τον καημό να ζούσαν ξανά αυτήν τη μαγεία. Δεν ξέρω που οδηγούμαστε όταν φεύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο, αλλά είμαι πεπεισμένος πως όλες αυτές οι «ψυχές» θα βρίσκονταν νοερά στο ΟΑΚΑ και θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον δικό τους παράδεισο.

Διαβάστε τη συνέχεια για τον κόσμο της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X