ΑΕΚ: Παραμένει στην μεταγραφική λίστα ο Εστουπινιάν - Ενδιαφέρον και από Χετάφε και Κάντιθ

ΑΕΚ: Παραμένει στην μεταγραφική λίστα ο Εστουπινιάν - Ενδιαφέρον και από Χετάφε και Κάντιθ
Photo Credits: INTIME

Ο Όσκαρ Εστουπινιάν παραμένει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν και ισπανικοί «μνηστήρες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ πλαισιώνοντας τον Σέρχιο Αραούχο.

Ένα όνομα που παραμένει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι του Όσκαρ Εστουπινιάν. Ο Κολομβιανός στράικερ που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Γκιμαράες, μένει ελεύθερος και επίσημα την Πέμπτη (30/6) και όπως αναφέρουν στον διεθνή Τύπο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες τόσο από τη Γηραιά Ήπειρο όσο και από την Ασία. Ο Εστουπινιάν που την περασμένη σεζόν σκόραρε 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πέραση στην Αραβία, αρκετές ομάδες στην Τουρκία κοιτάζουν την περίπτωση του, ενώ εσχάτως μπήκαν στο κόλπο και ομάδες από την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Συγκεκριμένα, ο εκ των κορυφαίων Ισπανών δημοσιογράφων, Μάρκος Μπενίτο κάνει λόγο για τη Χετάφε και την Κάντιθ που αναζητούν σέντερ φορ και κοιτάζουν την περίπτωση του παίκτη, με δεδομένο ότι μπορεί να αγωνιστεί να αγωνιστεί και στο «φτερό» της επίθεσης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X