ΠΑΕ ΑΕΚ: Έτσι θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας - Ποιοί αριθμοί θα εξυπηρετηθούν σήμερα, αύριο και την Παρασκευή

ΑΕΚ: «Όλοι στο Ναό» - Δείτε εικόνες από την διάθεση των διαρκείας για την «OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εξυπηρέτηση του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάμος από τη πρώτη ημέρα διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την OPAP Arena και μάλιστα όχι για όλους, αλλά για εκείνους που έχουν προτεραιότητα.

Οι φίλοι της Ένωσης περίμεναν από τα ξημερώματα να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι σκηνές που εκτυλίσσονται από το πρωί στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι πραγματικά απίστευτες έως ανατριχιαστικες.

Λόγω του πλήθους κόσμου που έφτασε στο ΟΑΚΑ, δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν όλοι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μοίραζαν χαρτάκια με αύξοντα αριθμό -όπως στις δημόσιες υπηρεσίες- για να γίνεται με τον πιο δίκαιο τρόπο η εξυπηρέτηση.

Σε ανακοίνωσή της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημερώνει ποιοι θα εξυπηρετηθούν σήμερα, αύριο και την Παρασκευή .

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:

– Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
– Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
– Τη Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X