ΑΕΚ: Συμφώνησε και υπογράφει η Κούμπουρα

ΑΕΚ: Συμφώνησε και υπογράφει η Κούμπουρα
Photo Credits: INTIME

Η Σέρβα συμφώνησε σε όλα και αναμένεται να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Μίλιτσας Κούμπουρα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και η αθλήτρια έχει λάβει στα χέρια της το συμφωνητικό για να υπογράψει και επίσημα το νέο της συμβόλαιο με την «Ένωση». Η μεταγραφή της αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ που προσθέτει στο ρόστερ της μια αθλήτρια που μπορεί να αγωνιστεί ως ακραία και διαγώνια.

Η 27χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 1995 στη Σερβία, έχει ύψος 1.93 ενώ είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών καθώς έχει παντρευτεί Έλληνα. Η Milica Kubura έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με την Crvena Svezda την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με την επόμενη σεζόν να αποτελεί «ορόσημο» στην καριέρα της αθλήτριας, καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και ταυτόχρονα να αγωνιστεί με τα χρώματα του Florida State University.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, η αθλήτρια επέστρεψε στη Σερβία και το Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρτιζάν. Την σεζόν 2019-2020, μετακόμισε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Dresner SC και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Το 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας ενώ δύο χρόνια μετά, το 2012, αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και το 2013, της ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21. Πριν δύο σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα, Τατιάνα Κουλίκοβα (Ρωσία), Άννα Καλαντάτζε

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα (Κούβα), Μίλιτσα Κούμπουρα (Σερβία)

Ακραίες: Γιας (Αργεντινή), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X