Γιουβέντους: Συμφώνησε με τον Άνχελ Ντι Μαρία

Μπουφόν: «Ο Ντι Μαρία στην Ιταλία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί αρχικά ο Άνχελ Ντι Μαρία να είχε θέσει την Μπαρτσελόνα ως προτεραιότητά του, ωστόσο η έλλειψη κινητικότητας από την πλευρά των Καταλανών τον οδήγησε στην επιλογή της Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός εξτρέμ συμφώνησε με την «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με το «SkySport», η οποία κατόρθωσε να υπερκεράσει την επιθυμία του παίκτη, που ήθελε αρχικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με τη Γιουβέντους με την ετήσια αμοιβή του να φτάνει περίπου τα 6 εκ. ευρώ το χρόνο χωρίς να υπολογίζουμε σ’ αυτά τα μπόνους για συμμετοχές και γκολ. Το deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες, αφού διευθετηθούν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες, που δεν δείχνουν ικανές να χαλάσουν την επικειμένη αυτή συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε πως ο 34χρονος Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία αποχώρησε μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, 295 συμμετοχές, 93 γκολ και 119 ασίστ. Στην φετινή και τελευταία σεζόν του με τους Γάλλους πραγματοποίησε 31 συμμετοχές σημειώνοντας 5 τέρματα και δίνοντας 9 ασίστ σε σχεδόν 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X