Σαβιόλα: Φήμες επιστροφής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα

Σαβιόλα: Φήμες επιστροφής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή του Ράφα Μαρκές, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα ως νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα Β’ αντικαθιστώντας τον Σέρχι Μπαρχουάν, ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι ο επόμενος που φημολογείται πως επιστρέφει στην οικογένεια της Μπάρτσα.

Ο Αργεντινός, που έχει περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «Relevo» θα μπορούσε να είναι ένας εκ των προπονητών των ακαδημιών της ομάδας.

Επί του παρόντος ο Σαβιόλα είναι βοηθός προπονητή στην Ordino de Andorra και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Τσάβι. Στόχος λοιπόν της Μπαρτσελόνα είναι να επιστρέψει στην οικογένεια και να μάθει πώς λειτουργεί η περίφημη «Μασία».

Ο Σαβιόλα υπήρξε παίκτης της Μπαρτσελόνα μεταξύ του 2001 και του 2007. Κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ετών δόθηκε δύο φορές δανεικός – σε Μονακό και Σεβίλλη- και αγωνίστηκε συνολικά με τη «μπλαουγκράνα» φανέλα σε 172 παιχνίδια, σκοράροντας 72 γκολ και μοιράζοντας 31 ασίστ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X