«Ο Ράντονιτς υπέγραψε στον ΠΑΟ»

«Ο Ράντονιτς υπέγραψε στον ΠΑΟ»
Photo Credits: INTIME

Δημοσιεύματα από το Μαυροβούνιο αναφέρουν ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος προπονητής των «πρασίνων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον προπονητή για την επόμενη χρονιά ψάχνει το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟ. Από το Μαυροβούνιο προκύπτει ότι ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους».

Τα ίδια δημοσιεύματα  αναφέρουν ότι ο Βαλκάνιος προπονητής έχει έρθει ήδη επικοινωνήσει με τον ελληνικό σύλλογο.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βελιγραδίου κατέκτησε δύο τίτλους, δύσκολα ο 52χρονος τεχνικός θα συνεχίσει τη καριέρα του εκεί. Αυτό οφείλεται στις πολλές απομακρύνσεις παικτών που έγιναν στον Ερυθρό. Ο Γουόλτερς πήγε στις ΗΠΑ, ο Χόλινς στη Μακάμπι και ο Νταβίντοβατς στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτοί οι τρεις ήταν «κολώνες» για τους «κόκκινους» του Βελιγραδίου.

Επιπλεόν το γεγονός ότι ο Κάλινιτς βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με τη Μπαρτσελόνα, απογοήτευσε τον προπονητή. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που έγινε η «σύνδεση» μεταξύ ΠΑΟ και Ράντονιτς.

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μαυροβούνιο τεχνικό, αλλά εκείνος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Από την ώρα που έγινε γνωστή η απομάκρυνση του από το σερβικό κλαμπ, τα σενάρια που τον ανέφεραν με τον ΠΑΟ, πήραν «φωτιά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X