ΑΕΚ: Παπασταμάτης και Αλεξίου μαζί στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

ΑΕΚ: Παπασταμάτης και Αλεξίου μαζί στις εκλογές της Ερασιτεχνικής
Photo Credits: INTIME

Οι δύο άνδρες θα ηγηθούν ξανά του νέου ψηφοδελτίου στις εκλογές για την επόμενη ημέρα της Ερασιτεχνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική προκήρυξε εκλογές για τις 7 Ιουλίου με τη νυν διοίκηση να διεκδικεί ξανά την εμπιστοσύνη των μελών της για να συνεχίσει το έργο της στα τμήματα της «Μάνας» ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι πως τον συνδυασμό θα ηγηθούν εκ νέου οι Σταμάτης Παπασταμάτης και Αλέξης Αλεξίου χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο θα αναλάβει την προεδρία μετά τις εκλογές. Αμφότεροι ωστόσο θα βρίσκονται στον συνδυασμό με στόχο να διατηρήσουν τα ηνία του σωματείου και την επόμενη ημέρα.  Η θητεία τους άλλωστε χαρακτηρίζεται παραπάνω από πετυχημένη, κατάφεραν να βάλουν το σωματείο σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία τους ήταν στενή και άριστη σε όλα τα θέματα. Στον συνδυασμό θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη της νυν διοίκησης ενώ θα προστεθούν και κάποια νέα πρόσωπα, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει τελικά και δεύτερος συνδυασμός στις εκλογές ή ο συνδυασμός της υπάρχουσας διοίκησης θα είναι και ο μοναδικός.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X