«Ένα από τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα είναι ότι ζει στο παρελθόν, από το "τίκι τάκα"»

«Ένα από τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα είναι ότι ζει στο παρελθόν, από το "τίκι τάκα"»
Photo Credits: INTIME

Ο πολύπειρος Ολλανδός κόουτς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν, προπονητής της Μπαρτσελόνα μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, ήταν ο καλεσμένος του τηλεοπτικού προγράμματος«Vaques Sagrades» στο Esport3. Ο πολύπειρος Ολλανδός κόουτς ανέλυσε την κατάσταση του συλλόγου της Καταλονίας οκτώ μήνες μετά την αποχώρησή του και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Ένα από τα προβλήματα της Μπάρτσα είναι ότι ζει στο παρελθόν, από το “τίκι τάκα”. Σήμερα το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, είναι πιο σωματικό. Και δεν έχεις πια τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Μέσι, τους οποίους άφησε να φύγουν, ήταν επίσης ένα μεγάλο λάθος για μένα», τόνισε.

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του συλλόγου Ζουάν Λαπόρτα για τον οποίο ανέφερε: «Ως πρόεδρος μπορείς πάντα να αμφιβάλλεις για τον προπονητή σου, αλλά το μεγάλο του λάθος ήταν να αμφισβητήσει δημόσια. Αυτό ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά του, γιατί ο Τύπος παρενέβη εκεί, με κόσμο υπέρ και κόσμο κατά.Μπορείς να έχεις αμφιβολίες, έξω πρέπει να σέβεται περισσότερο τον κόσμο», υπογράμμισε πριν επιμείνει: «Καλύτερα να ψάξεις για άλλον προπονητή αλλά να μην αμφιβάλλεις έξω από τις πόρτες, αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις».

Ωστόσο, ο Κούμαν διαβεβαίωσε ότι, ως προπονητής, ο χρόνος του «στη Βαλένθια ήταν χειρότερος. Υπήρχαν πολλά περισσότερα προβλήματα με τα αποδυτήρια, με παίκτες με τον πρόεδρο Σόλερ, αλλά στη Μπάρτσα δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα με τα αποδυτήρια. Κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί»

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι η απόλυσή του από τη Μπάρτσα κατέληξε να του αφήνει με μια περίεργη αίσθηση ανακούφισης. «Το να φύγω από τη Μπάρτσα ήταν λίγο απελευθέρωση. Ο ενάμισης χρόνο που έζησα ήταν ο πιο περίπλοκος χρόνος για τον σύλλογο, χωρίς πρόεδρο. Τότε ο Λαπόρτα είχε αμφιβολίες για τον προπονητή και δεν το θέλεις αυτό. Ξέρεις ότι όταν δεν κερδίζεις, ξέρεις ότι θα έχεις προβλήματα, αλλά έκανα πολλά πράγματα για αυτόν τον σύλλογο, επειδή έφυγα από την εθνική ομάδα. Δεν μετανιώνω που ήρθα, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ δύσκολο και δυσάρεστη περίοδος», παραδέχτηκε.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X