Τρόμος στην Ιορδανία: 10 νεκροί και πάνω από 250 τραυματίες από διαρροή τοξικού αερίου σε πλοίο! (VIDEO)

Τρόμος στην Ιορδανία: 10 νεκροί και πάνω από 250 τραυματίες από διαρροή τοξικού αερίου σε πλοίο! (VIDEO)

Στην Ιορδανία διέρρευσε τοξικό αέριο από μια δεξαμενή αποθήκευσης με δέκα ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 250 τραυματίστηκαν όταν διέρρευσε τοξικό αέριο από μια δεξαμενή αποθήκευσης στο λιμάνι της Άκαμπα, στην Ιορδανία, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση σήμερα.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα της κρατικής τηλεόρασης στο Twitter, φαίνεται η δεξαμενή να πέφτει από το βίντσι και να χτυπάει στο κατάστρωμα του πλοίου. Ένα κιτρινωπό νέφος υψώνεται στον αέρα και όλοι τρέχουν να καλυφθούν.

Οι υγειονομικές αρχές της πόλης ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, με κλειστά τα παράθυρα.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι οι ειδικοί προσπαθούν ακόμη να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, έχουν σταλεί στην Άκαμπα αεροπλάνα για να παραλάβουν όσους ενδεχομένως χρειαστεί να φύγουν από την πόλη.

Ο πρωθυπουργός Μπίσερ Αλ Χασάουνεχ έφτασε στην Άκαμπα και κατευθύνθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου έχουν μεταφερθεί ορισμένοι από τους τραυματίες, ενώ συγκρότησε μια ερευνητική επιτροπή, με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών, που θα αναλάβει να διερευνήσει το δυστύχημα.

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X