Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί νομικά κατά της Ρόμα!

Κρούσμα κορωνοϊού στη Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα αποφάσισε να ματαιωθεί το φιλικό με τη Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» δεν το πήραν με «καλό» μάτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κάθε χρόνο  εδώ και δεκαετίες, η Μπαρτσελόνα καθιερώνει φιλικό παιχνίδι με διαφορετικές ομάδες, για τoν θεσμό «Trofeo Gamper».

Οι «μπλαουγκράνα» τη φετινή  χρονιά διοργάνωσαν φιλικό με τη Ρόμα, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Τα δύο φιλικά είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τις 6 Αυγούστου.

Το καταλανικό κλαμπ όμως υπολόγισε χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο προπονητής των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να μη διεξαχθεί το παιχνίδι. Και αυτό γιατί η ομάδα του δε θέλει να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας, με σκοπό να προετοιμαστούν οι «τζιαλορόσι» καλύτερα.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο. Το νομικό τμήμα του συλλόγου θα εξετάσει τις ενέργειες που μπορεί να γίνουν κατά της Ρόμα.

Όλο αυτό γίνεται γιατί η ιταλική ομάδα είχε υπογράψει συμβόλαιο και η ευθύνη της ματαίωσης του φιλικού πέφτει πάνω τους. Πλέον, όλα κρίνονται από την απόφαση του «Special One».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X