ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK after με Καζαντζόγλου - Λούπο και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)

Απλά υπέροχο: Η «OPAP Arena» φωτισμένη βράδυ μοιάζει… μαγεία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV είναι πάλι εδώ!

Από τώρα, ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον αρθρογράφο του enwsi.gr, Πάνο Λούπο θα σχολιάσουν την επικαιρότητα της ΑΕΚ και όσα συμβαίνουν με τα μεταγραφικά θέματα.

Στο σημερινό ΑΕΚ after θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές ώστε οι φίλοι της Ένωσης να μπορούν να εκφράσουν την γνώμη τους.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 23:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK after με Καζαντζόγλου – Λούπο και τηλεφωνικές γραμμές!

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV:

 

 

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X