Βόλος: Συμφωνία με Ντέλετιτς και άλλους δυο

Βόλος: Συμφωνία με Ντέλετιτς και άλλους δυο
Photo Credits: INTIME

Σημαντική ενίσχυση από τον Βόλο αφού είναι κοντά στον Μίλος Ντέλετιτς και δυο ακόμα νεαρούς παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική προσθήκη για τον Βόλο που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα  από το πέρασμά του από Λάρισα, ΑΕΚ και Λαμία, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση με την οποία είχε 24 συμμετοχές σημειώνοντας και 4 τέρματα.

Ο Ντέλετιτς αναμένεται στον Βόλο τις επόμενες ώρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών και στην σημερινή “πρώτη” του Βόλου στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Παίρνει και τους Ηλία Τσέλιο και Παναγιώτη Αυγερινό

Την ίδια στιγμή, ο Βόλος βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 24χρονου μέσου Ηλία Τσέλιου και του 18χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Αυγερινού.

Ο Ηλίας Τσέλιος αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας 27 συμμετοχές και 5 γγκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη, Λαμία και ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Αυγερινός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Αήττητο Σπάτων.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X