Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!»

Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!»
Photo Credits: INTIME

Ο υπεύθυνος του πρότζεκτ για το γήπεδο της ΑΕΚ μίλησε για το πότε αναμένεται η άδεια λειτουργίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλησιάζει η στιγμή για την επιστροφή της ΑΕΚ στην OPAP Arena!

Ο Project Manager του γηπέδου της ΑΕΚ και αφεντικό της Dimand, εμφανίστηκε αποκαλυπτικός για το γήπεδο της Ένωσης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την εισαγωγή της εταιρίας του στο Χρηματιστήριο Αθηνών λέγοντας ότι εκτός απροόπτου θα πάρει άδεια λειτουργίας τον Σεπτέμβριο.

Νέο βίντεο από drone που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναδεικνύει πως από το όνειρο οδεύουμε στην πραγματικότητα. Οι εικόνες πάνω από την «Αγιά Σοφιά» και τους γύρω δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας μαρτυρούν πως έχουμε φθάσει στο τέλος του δρόμου.

Το βραδινό τοπίο και ο φωτισμός στο νέο γήπεδο της Ένωσης είναι μαγικός και σίγουρα κάνει όλους τους φίλους της να ανυπομονούν. Λίγο έμεινε ακόμα.

Την περασμένη Τετάρτη έφτασε στην Αθήνα ο χλοοτάπητας κι αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτησή του ενώ όπως φαίνεται στα τελευταία βίντεο, το στρώσιμο έχει ξεπεράσει το μισό του αγωνιστικού χώρου.

Το νέο «παλάτι» της ΑΕΚ παίρνει την τελική του μορφή.Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!» Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!» Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!» Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!» Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!» Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας της OPAP Arena!»

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X