Η διπλή πρόταση της ΑΕΚ στον Πινέδα

Η διπλή πρόταση της ΑΕΚ στον Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν παρατάει την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα και επιδιώκει να φτάσει άμεσα σε συμφωνία με την Θέλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την έλευση του Μίγιατ Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Ορμπελίν Πινέδα και τα τελευταία 24ωρα κινείται αποφασιστικά για να ολοκληρώσει το deal και να εκπληρώσει την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα.

Η Ένωση έχει προτείνει στη Θέλτα να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό για τα επόμενα δύο χρόνια με ετήσιο ενοίκιο 600.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ για να έχει τον παίκτη δικό της σε ορίζοντα διετίας. Και αμέσως μετά το πέρας αυτής, να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών -ίσως και αναγκαστική- οψιόν αγοράς του. Το ύψος αυτής, σύμφωνα με την πρόταση της ΑΕΚ, θα ανέρχεται κάπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο θα κληθούν να συναποφασίσουν οι δύο ομάδες, στην περίπτωση κατά την οποία ο ισπανικός σύλλογος κρίνει ότι πλέον δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθεί η υπόθεση σε deal. Ο παίκτης το θέλει πολύ, ενώ οι μεγάλες βλέψεις της Θέλτα για ακριβή πώληση, πολύ δύσκολα θα ευδοκιμήσουν.

Πηγή: Sport24

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X