ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα δεν έχει… κόψει την μεταγραφή ακραίου μπακ – Τι περιμένει

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα δεν έχει… κόψει την μεταγραφή ακραίου μπακ – Τι περιμένει
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και τα 4 ακραία μπακ της από την περσινή χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε λίγες ημέρες θα κάνει την πρώτη συγκέντρωση της για την νέα χρονιά και στις 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου στο Αλκμάαρ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δώσει τρία φιλικά μέχρι τις 29 του μήνα.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ούτε μία μεταγραφή, κάτι που αναμένεται να κάνει αύριο με τον Σέρβο χαφ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ωστόσο, έχει να κάνει πολλά ακόμη σε άμυνα, άξονα και επίθεση για να εμφανιστεί πιο ενισχυμένη τη νέα χρονιά μετά το περσινό κάζο.

Εκτός της θέσης του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ δεν κινείται μέχρι στιγμής για τα άκρα της άμυνας της. Για δεξιά στην άμυνα υπάρχουν οι Λάζαρος Ρότα και Κλεμάν Μισελέν, που δεν… γέμισαν το μάτι πέρυσι παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο πρώτος, ενώ αντίστοιχα αριστερά υπάρχουν οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί, με τον πρώτο να έχει «εξαφανιστεί» στο β’ μισό της χρονιάς και τον δεύτερο να καλύπτει όσο μπορεί την θέση. Φέτος αναμένεται να αξιοποιηθεί εκεί και ο Μάριος Μιτάι που πέρυσι πήρε «γεμάτη» χρονιά στην ΑΕΚ Β’.

Τι περιμένει ο Αλμέιδα στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Στην πρώτη του αρχική εισήγηση ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι δεν θέλει ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας, ενόψει της προετοιμασίας. Εκεί αναμένεται να βγάλει τα συμπεράσματα του και σίγουρα δεν έχει «ξεκόψει» την μεταγραφή ακραίου αμυντικού, αν δεν δει πρώτα την εικόνα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία.

Και έτσι δεν αποκλείεται, με δεδομένο ότι οι μεταγραφές τελειώνουν μέσα Σεπτεμβρίου (20 Αύγουστου η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα), ο Αλμέιδα να ζητήσει ενίσχυση με ακραίο αμυντικό.

Κάτι το οποίο… κρατάνε στην άκρη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίο δείχνουν να βασίζονται πολύ στην μεταγραφική λίστα που είχαν καταρτίσει οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου πριν λίγους μήνες.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X