Eθνική: Sold out o αγώνας με την Μεγάλη Βρετανία!

Eθνική: Sold out o αγώνας με την Μεγάλη Βρετανία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με των «παραθύρων» απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία (30/06), έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα θα είναι κατάμεστο, καθώς η ΕΟΚ ανακοίνωσε sold out.

Όπως αναφέρει η ΕΟΚ: Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X