Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άλλο επίπεδο πήγε τη φράση “παίζω με τα αυτοκινητάκια μου” ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ.

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος για άγνωστο λόγο βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μίας κίτρινης SUV Lamborghini και κάνοντας κατά λάθος όπισθεν χτύπησε το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο.

Ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν σε μία αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες την Κυριακή όταν ο 10χρονος γιος του ηθοποιού, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, βρέθηκε στη θέση του οδηγού, χωρίς ωστόσο να περιμένει κανείς το τι θα ακολουθούσε.

Το αυτοκίνητο – μια Lamborghini Urus που ενοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα – έκανε όπισθεν και χτύπησε ελαφρά μία λευκή BMW που βρισκόταν ακριβώς από πίσω, με τον 10χρονο Σάμιουελ να βγαίνει από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που είχε κάνει.

Ο Μπεν Άφλεκ έλεγξε επίσης για ζημιές και όχι μόνο δεν μάλωσε τον γιο του αλλά τον παρηγόρησε, χαρίζοντάς του μία μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού είπε στο TMZ ότι δεν έγινε καμία ζημιά και κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ ένας υπάλληλος της αντιπροσωπείας, 777 Exotics, μιλώντας στην Post για το περιστατικό ανέφερε ότι τα αυτοκίνητα στον χώρο τους είναι σταθμευμένα πολύ κοντά το ένα με το άλλο, λόγω έλειψης χώρου.

“Έμοιαζαν χαρούμενοι και συνέχισαν την περιήγησή τους. Η αντιπροσωπεία θα υποδεχόταν με μεγάλη χαρά τους stars πίσω. Ελπίζουμε να ξανάρθουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: news247.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X