Επιμένει για τον Στέρλινγκ η Τσέλσι

Μάντσεστερ Σίτι: Μένει ο Στέρλινγκ, τον υπολογίζει ο Γκουαρδιόλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι για την παραχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, αντί 40 εκατ. ευρώ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου θα επανέλθει με νέα πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2023 και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Λονδίνου εκτιμούν ότι με ένα ποσό κοντά στα 55 εκατ. ευρώ, θα μπορέσουν να πείσουν τους «πολίτες» για την παραχώρηση του.

Ο ίδιος ο Στέρλινγκ φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, ενώ η Τσέλσι είναι σίγουρη πως τελικά θα καταφέρει να τον αποκτήσει, ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ιντερ.

Ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, προτιμά τον Στέρλινγκ από τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Να σημειωθεί πως η Σίτι τον είχε αποκτήσει για 63.7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2015 από τη Λίβερπουλ και σε αυτήν την επταετία έχει στο ενεργητικό του 131 γκολ και 95 ασίστ σε 339 αγώνες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X