Ο Ρονάλντο απέρριψε πρόταση από το Μαϊάμι - Θα παραμείνει στην Γιουνάιτεντ

Ράνγκνικ: «Δεν θα αποφασίσω εγώ για την παραμονή του Κριστιάνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Daily Star να αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατέθεσε δελεαστική πρόταση στον Ρονάλντο, προκειμένου να μετακομίσει στην Φλόριντα και το MLS.

Όπως σημειώνει η Daily Star, ο Ρονάλντο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι και μετά από συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να παραμείνει στο Old Trafford.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία και για την Τσέλσι, όμως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισαν στον Ρονάλντο ότι βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χααγκ και ότι δεν είναι διαθέσιμος προς πώληση.

Η συζήτηση που είχε ο Ρονάλντο με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, τον έπεισε να παραμείνει στο Old Trafford και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» τη νέα σεζόν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X