Η LAFC ελπίζει για «μακροπρόθεσμη συνεργασία» με τον Μπέιλ

Η LAFC ελπίζει για «μακροπρόθεσμη συνεργασία» με τον Μπέιλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έψαχνε για έναν νέο σύλλογο, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης, για να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση ενόψει του Mundial.

Κάνοντας το πρώτο επίσημο σχόλιο της LAFC σχετικά με τη συμφωνία, ο πρόεδρος της ομάδα, Τζον Θόρινγκτον δεν συζήτησε τη διάρκεια του συμβολαίου του Μπέιλ, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Θόρινγκτον είπε: «Θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά, ως πολιτική, δεν το κάνω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η LAFC και ο Γκάρεθ ελπίζουν ότι αυτή θα είναι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και ένα βήμα για τον Gareth και την οικογένειά του».

Ο Μπέιλ αναμένεται να βρίσκεται στο Λος Άντζελες τις επόμενες ημέρες και είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο του με την LAFC, να γίνει στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην LA Galaxy στις αρχές του Ιουλίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X