Ο CEO της Σίτι θεωρεί πως η Ρεάλ φέτος ήταν τυχερή

Ανανεώνει ο Μόντριτς, αποχαιρετά ο Μαρσέλο
Photo Credits: INTIME

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, χαρακτήρισε τυχερή τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης «εξουδετέρωσε» κατά σειρά της Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Έτσι, η «Βασίλισσα» κατέκτησε το 14ο Champions League της ιστορίας της. Για κάποιους όμως, δεν το άξιζε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «Πολιτών», Φεράν Σοριάνο, θεωρεί πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν υπερβολικά τυχερή. Κατά τη γνώμη του, οι Μαδριλένοι έπρεπε να είχαν ηττηθεί από όλους τους αντιπάλους που συνάντησαν στα νοκ-αουτ του θεσμού.

Για το στέλεχος των «σίτιζενς» πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η Premier League και όχι η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Οι άνθρωποι μιλούν για την επιτυχία της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως είναι δίκαιο να πούμε ότι είχαν και λίγη τύχη. Ίσως θα μπορούσα να πω ότι άξιζαν να χάσουν από την Παρί, την Τσέλσι, τη Λίβερπουλ και από εμάς. Αλλά οι οπαδοί δεν θυμούνται ότι τη δεκαετία του 80 και του 90 η Ρεάλ είχε μια φανταστική ομάδα, μια από τις καλύτερες στην ιστορία με τον Μπουτραγκένιο, αλλά δεν κέρδισε ποτέ το Champions League» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Δεν θεωρούμε ότι το Champions League είναι ο πυρήνας των στόχων μας εξαιτίας αυτού που προανέφερα: η τύχη παίζει ρόλο στο Champions League επειδή μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι, όπως εμείς στα ημιτελικά, και να αποκλειστείς. Λέμε στην ομάδα ότι το πρωτάθλημα είναι το βούτυρο στο ψωμί μας. Για αυτό αναπνέουμε, για το πρωτάθλημα. Το Champions League είναι ένα έξτρα τρόπαιο που θέλουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι εξαρτάται μερικώς και από την τύχη, οπότε δεν έχουμε εμμονή με αυτό» ήταν τα λόγια του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X