Διαμαρτυρία φιλοζωικών έξω από το Αττικό Πάρκο για τη θανάτωση του χιμπατζή: «Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους» (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία φιλοζωικών έξω από το Αττικό Πάρκο για τη θανάτωση του χιμπατζή: «Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους» (ΦΩΤΟ)

Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εκτυλίχθηκε μια διαμαρτυρία για τη θανάτωση του χιμπατζή με κεντρικό σύνθημα την απελευθέρωση όλων των αιχμαλωτισμένων ζώων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποιούν φιλοζωικά σωματεία αλλά και πολίτες που θέλουν να φωνάξουν για τη δολοφονία του χιμπατζή που δραπέτευσε από το κελί αιχμαλωσίας που το είχαν κλεισμένο.

«Ενάντια στη φρίκη του εγκλεισμού στους ζωολογικούς κήπους» γράφει ένα πανό που κρατούν οι συγκεντρωμένοι, ενώ ένα άλλο αναφέρει: «Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους».

Στη συγκέντρωση, την οποία διοργάνωσε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, υπήρξε κάποια στιγμή μια μικρή ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην πύλη και φρουρούν, ωστόσο ο γρήγορα αποκλιμακώθηκε, με τον οργανωτή να λέει πως, χωρίς καμία ένταση, «εμείς θα είμαστε κάθε μέρα εδώ και θα τους ενοχλούμε».

Το κεντρικό σύνθημα και η απαίτηση του κόσμου είναι μία: Να απελευθερωθούν όλα τα αιχμαλωτισμένα ζώα που ανήκουν στην άγρια φύση και όχι στα κελιά και να κλείσει ο βωμός θυσίας τους για το χρήμα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X