ΑΕΚ: Το enwsi.gr αναλύει το ρόστερ της ομάδας χάντμπολ-Πλήρης με δύο ακόμη προσθήκες!

Έτσι ...νικάει η ΑΕΚ - Ο ΠΑΟΚ «προσκύνησε» και έχασε (29-27) στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ αναζητούν ακόμη έναν δεξί εξτρέμ και έναν αμυντικό για να «κλείσουν» όλα τα κενά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι σχεδόν έτοιμη έχοντας ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της.
Η διοίκηση και προσωπικά ο Σταμάτης Παπασταμάτης έκανε για μια ακόμη φορά ότι χρειάστηκε για να ενισχυθεί η ομάδα, να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις φετινές αποχωρήσεις, θέτοντας εκ νέου πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν. Πλέον απομένουν δύο ακόμη προσθήκες για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ρόστερ.  Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν στρέψει το βάρος στην απόκτηση του δεξιού εξτρέμ όπου μαζί με τον Βαγγέλη Αραμπατζή θα καταστήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Στις τάξεις της «Ένωσης» έχουν μια λίστα με επιλογές για την συγκεκριμένη θέση και βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου σύντομα να καταλήξουν στον «εκλεκτό». Επιπλέον οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ και έναν αμυντικό που μπορεί να είναι και περιφερειακός ενισχύοντας περισσότερο το ρόστερ. Με τις δύο αυτές κινήσεις η ΑΕΚ θα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και πανέτοιμη για να ξεκινήσει την δουλειά για την επόμενη περίοδο όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή της στους τίτλους.

Παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία και φιλοδοξίες

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά κάτω από τα δοκάρια καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό των Μπουκοβίνα και Άντζελιτς. Ο διεθνής Λευκορώσος, Ιβάν Μάτσκεβιτς αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ κάτω από τα δοκάρια, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ιγκόρ Άρσιτς που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Στους αριστερούς ίντερ η «Ένωση» είναι πιο πλήρης από όλες τις θέσεις κάνοντας την μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Στίπε Μαντάλινιτς ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Χριστόδουλου Μυλωνά. Στην ίδια θέση υπάρχουν ακόμα οι Παναγιώτης Νικολαϊδης, Γιάννης Καλόμοιρος και ο Πάτρικ Λέμος που μπορεί να καλύψει την θέση.

Με έναν παίκτη από τη Γαλλία, με εξαιρετικές συστάσεις και πολύ καλή σεζόν τον Μαξιμίλιεν Τικ αντικατέστησε η ΑΕΚ τον Κρίστιαν Ουγκάλντε ο οποίος φέτος κινήθηκε σε …ρηχά νερά για τις προσδοκίες που υπήρχαν. Υπάρχει φυσικά και ο Χρήστος Κεδέρης που επέστρεψε δυναμικά από τον περσινό τραυματισμό του και θα δώσει επίσης στην ομάδα την ταχύτητα που θέλει στο παιχνίδι της. Ο Κροάτης Νίκολα Γιούκιτς έρχεται για να καλύψει την θέση του δεξιού ίντερ στην οποία φέτος η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Παραμένει φυσικά και ο Θέμης Ηλιόπουλος. Στα πίβοτ αποκτήθηκε ο Λούκας Ρογκούλσκι που υπολογίζεται για αντικαταστάτης του Πλάθα ενώ ήρθε και ο νεαρός Γιώργος Μαρκατάτος ενώ υπάρχει και ο έμπειρος και πάντα υπολογίσιμος Τάσος Παπαδιονυσίου. Στα δεξί εξτρέμ η ΑΕΚ διαθέτει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της τον Βαγγέλη Αραμπατζή που φέτος έκανε εξαιρετική προσπάθεια σε όποια θέση του ζητήθηκε να προσφέρει ενώ απομένει να αποκτηθεί ένας ακόμη ξένος. Τέλος στα πλέι μέικερ παραμένουν οι Νάτσο Μόγια και Πάτρικ Λέμος που μπορεί και αριστερό ιντερ καθώς και ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης.

Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί το ροστερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα:

Τερματοφύλακας: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Καλαμάτας

Αριστερό ίντερ: Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Καλόμοιρος

Αριστερό εξτρέμ: Τικ, Κεδέρης,

Δεξί ίντερ: Γιούκιτς, Ηλιόπουλος,

Δεξί εξτρέμ: Αραμπατζής,

Πίβοτ: Ρογκούλσκι, Μαρκατάτος, Παπαδιονυσίου,

Πλέι μέικερ: Μόγια, Κοτσιώνης, Λέμος.

Προπονητης: Αλέξης Αλβανός

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X