Ερέρα: «Ζητάνε 50 γκολ ανά σεζόν, κι αν ο Μέσι δεν τα βάλει κρίνουν»

Μέσι: «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια δύσκολη πρώτη σεζόν στο Parc des Princes δεν θα έπρεπε να γίνει αιτία αυστηρής κριτικής στον Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τον Άντερ Ερέρα. Ο Αργεντινός παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στα μάτια του συμπαίκτη του στην Παρί ο οποίος λέει ότι η μη παραγωγική πρώτη του χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να αφαιρέσει κάτι από το μεγαλείο του.

Ο πολύπειρος επιθετικός έκανε τη μετάβαση από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι στο Parc des Princes και πρόσθεσε άλλο ένα εγχώριο στέμμα στο βιογραφικό του. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις τυπικές εμφανίσεις του στο «Καμπ Νόου», ο 35χρονος δυσκολεύτηκε να βρει τα δίχτυα, σημειώνοντας μόλις 11 γκολ σε 37 εμφανίσεις.

Ο Ερέρα πιστεύει ότι μια σεζόν κατώτερη των προσδοκιών δεν θα έπρεπε να επιφέρει τόσο αυστηρή κριτική. «Ζητάτε 50 γκολ ανά σεζόν», είπε ο Ερέρα στην AS. «Από εκεί και πέρα, αν δεν τα σκοράρει, ο κόσμος μιλάει. Να μη ξεχνάμε ότι ο Λίο είχε και 10 δοκάρια. Αν είχε πετύχει άλλα 10 γκολ, θα [ήταν] μια πολύ καλή σεζόν για τον Λίο.. Αλλά για μένα, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, χωρίς καμία συζήτηση. Τώρα τον θαυμάζω ακόμη περισσότερο για το πώς διαχειρίζεται την καθημερινότητά του με απόλυτη ταπεινοφροσύνη, [και] πάντα με χαμόγελο για τους ανθρώπους».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X