Αρτακιανού στο enwsi.gr: «Ονειρο να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ»

Αρτακιανού στο enwsi.gr: «Ονειρο να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μαριαλένα Αρτακιανού μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας δημιουργήσει μέχρι τώρα ένα εξαιρετικό ρόστερ με ελληνίδες και ξένες αθλήτριες.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ είναι και η Μαριαλένα Αρτακιανού η οποία μετά από οκτώ χρόνια στον ΑΟ Θήρας έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της φορώντας την φανέλα του «Δικεφάλου». Η διεθνή λίμπερο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της νέας ΑΕΚ, συμβάλλοντας από την μεριά της στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέση για τη νέα σεζόν η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη. Η νέα αθλήτρια του «Δικεφάλου» στην πρώτη της συνέντευξη στο enwsi.gr μίλησε για την απόφαση της να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, τους στόχους της επόμενης σεζόν αλλά και το μεγάλο της όνειρο να κατακτήσει τίτλους με τη νέα της ομάδας.

-Μαριαλένα καλώς ήρθες στην ΑΕΚ, τι ήταν αυτό που σε έκανε φέτος να πεις το «ναι» στην πρόταση της διοίκησης;

Καλώς σας βρήκα εύχομαι αρχικά να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ με είχε προσεγγίσει από πέρυσι αλλά δεν προχώρησε. Φέτος έδειξε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της και πως με υπολόγιζαν για τη νέα ομάδα που χτίζεται. Μου εξήγησαν πως η ΑΕΚ φέτος έχει υψγλούς στόχους και έτσι αποφάσισε να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και να κάνω αυτό το σημαντικό βήμα.

-Από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο ρόστερ θεωρείς πως η ΑΕΚ θα είναι ένα από τα φαβορί τη νέα σεζόν;

Η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά έχω δει και εγώ τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα οι οποίες και φανερώνουν πως υπάρχει διάθεση από την πλευρά της διοίκησης για να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό. Εύχομαι να είμαστε όλες καλά, να έχουμε υγεία και σίγουρα θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.

-Ποιές είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Σαν αθλήτρια στόχος μου πάντα ήταν και θα είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση μέσα στο γήπεδο. Κάθε αθλήτρια που αγωνίζεται έχει πάντα όνειρο ένα τίτλο και σίγουρα υπάρχει και στο δικό μου μυαλό για να κατακτήσουμε έναν τίτλο με την ΑΕΚ. Είναι θετικό για μένα πως υπάρχουν στην ομάδα αθλήτριες που γνωρίζω αυτό θα με βοηθήσει και στο κομμάτι της προσαρμογής αν και θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα για να μπορέσουμε σύντομα να δημιουργήσουμε μια πολύ δεμένη ομάδα.

– Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

Γνωρίζω πολύ καλά την αγάπη που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ για το τμήμα και πως σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί να την στηρίζει. Όλες οι αθλήτριες θέλουμε την στήριξη του κόσμου διότι είναι κάτι το οποίο μας ανεβάζει ψυχολογικά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω πως μαζί θα ζήσουμε πολύ όμορφα πράγματα φέτος.

-Πιστεύεις πως το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα με τις κινήσεις που έχουν κάνει όλες οι ομάδες θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από το περσινό καθώς υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μίας ακόμα ξένης. Εύχομαι λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα να δώσει περισσότερο θέαμα, όμορφες φάσεις σε όλο τον κόσμο και όλοι μαζί να μπορέσουμε να το απολαύσουμε. Το πρωτάθλημα του γυναικείου βόλεϊ αξίζει της προσοχής όλων και εύχομαι όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό να το στηρίξουμε.

Από τα πρώτα βήματα στον Ηρακλή στο υψηλότερο επίπεδο

Η Μαριαλένα Αρτακιανού είναι γεννημένη στις 21/5/1994 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το 2009 εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα, φορώντας τη φανέλα του Γηραιού έως το 2014, αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Από το 2014 έως και σήμερα αγωνιζόταν στον ΑΟ Θήρας, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας. Με τον ΑΟ Θήρας έφτασε στους Τελικούς της Volley League Γυναικών μία φορά (2015-16), σε τρεις διαδοχικούς Τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος (2019, 2021, 2022), και αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια του CEV Cup (2016-17) και του Challenge Cup (2018-19, 2019-20).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X