Ζόρζε Μέντες: Πρότεινε τον Ρονάλντο στη Ρόμα του Μουρίνιο

Ζόρζε Μέντες: Πρότεινε τον Ρονάλντο στη Ρόμα του Μουρίνιο
Photo Credits: INTIME

Ο ατζέντης του Πορτογάλου αστέρα, Ζόρζε Μέντες προσέφερε τον παίκτη του στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φήμες πληθαίνουν γύρω από το μέλλον του 37χρονου Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν φαίνεται ευχαριστημένος από το project του συλλόγου υπό τον Τεν Χακ. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και το Retesport, ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, προσέφερε τον παίκτη του στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πρόσφατα τροπαιούχοι του νεοσύστατου Europa Conference League, οι «τζιαλορόσι» έχουν το πλεονέκτημα του «Special One» συμπατριώτη και πρώην προπονητή του CR7 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα κι αν οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν πάντα καλές, οι ιθύνοντες της Ρόμα θα ενδιαφερόταν για αυτή την προοπτική συνεργασίας.

Τις τελευταίες ημέρες, η πορτογαλική εφημερίδα Record υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο άσκησε πίεση στη Γιουνάιτεντ, ζητώντας να βελτιωθεί η ομάδα άμεσα, με νέες προσθήκες «απειλώντας» να φύγει αν χρειαστεί.

Ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για νδιαφέρον και από την Τσέλσι με τον νέο της ιδιοκτήτη Τοντ Μποέλι να έχει συναντήσει με τον μεγαλοαντζέντη που εκπροσωπεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Κάτι που εκνεύρισε τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ που φέρεται να έχουν απορρίψει κάθε πώληση!

Είναι σαφές πως ο νέος προπονητής Έρικ τεν Χαγκ υπολογίζει στον Ρονάλντο για την ερχόμενη σεζόν, όπως και οι ηγέτες του κλαμπ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X