Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μπερνάρντο Σίλβα

Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μπερνάρντο Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πρότεινε τον εαυτό σε ανθρώπους της Μπαρτσελόνα αφού όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην Βαρκελώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από όταν ήταν παιδί. Το ονειρεύτηκε ως πιτσιτικάς, κουβάλησε αυτό το όνειρο στην Μπενφίκα, τη Μονακό και τώρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το ενδιαφέρον του Πορτογάλου να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα» παραμένει αναλλοίωτο.

Μάλιστα τον περασμένο χειμώνα, όταν αρκετοί απεσταλμένοι των Καταλανών ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ για να προχωρήσουν στο deal για τον Φεράν Τόρες που τότε άνηκε στους «πολίτες» ο Πορτογάλος προτάθηκε στους ανθρώπους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από αυτά τα ταξίδια στην αγγλική πόλη, ο Μπερνάρντο Σίλβα συνέπεσε με τα Καταλανικά στελέχη και εμμέσως πλην σαφώς τους είπε να τον έχουν υπόψιν τους, καθώς θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην ομάδα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου το εξέλαβαν σε πρώτο βαθμό ως αστείο του ποδοσφαιριστή μιας και η επαφή ήταν σύντομη και ανεπίσημη. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, ένας εκ των απεσταλμένων βρήκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό του από τον Πορτογάλο διεθνή που καθιστούσε σαφή την επιθυμία του να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Μια ξεκάθαρη δήλωση προθέσεων που επανέλαβε ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, στον Ζουάν Λαπόρτα αλλά και τον αθλητικό διευθυντή των Καταλανών στις διαδοχικές συναντήσεις που είχαν από τον Ιανουάριο, που δεν ήταν λίγες.

Αν υποθέσουμε ότι ο Φρένκ Ντε Γιονγκ θα αποχωρήσει με προορισμό τη Γιουνάιτεντ, τότε ίσως υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το παιδικό όνειρο του Μπερνάρντο Σίλβα.

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X