Ποια είναι τα συν της ΑΕΚ στην υπόθεση Πλασέτα, σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ποια είναι τα συν της ΑΕΚ στην υπόθεση Πλασέτα, σύμφωνα με τους Πολωνούς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Πρέμισλαβ Πλασέτα, αλλά οι Πολωνοί επιμένουν πως αυτό υπάρχει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν σήμερα Σάββατο (25/6) ότι η ΑΕΚ έχει θέσει ως μεταγραφικό στόχο τον Πρέμισλαβ Πλασέτα.

Από την Ένωση, πάντως δεν προκύπτει κάτι στην υπόθεση του εξτρέμ της Νόριτς.

Οι Πολωνοί όμως επιμένουν πως ο 24χρονος εξτρέμ όντως απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο παίκτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον νέο τεχνικό της διευθυντή, Ράντεκ Κουχάρσκι.

Το πρώτο θετικό στοιχείο που προσθέτουν οι Πολωνοί στην ΑΕΚ, είναι ότι στην ομάδα αγωνίζεται ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ αγωνίστηκε και για εννιά ματς, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Στη συνέχεια, επισημαίνουν πως ο Κουχάρσκι έχει άποψη για τον Πλασέτα. Επί των ημερών του στη Λέγκια, ο νυν τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου», ήθελε να τον πάρει από την Σλασκ Βρότσλαβ στην ομάδα της Βαρσοβίας.

Οι διαπραγματεύσεις όμως δεν καρποφόρησαν. Ο ποδοσφαιριστής φοβήθηκε να πάει στη Λέγκια, λόγω του μη εγγυημένου χρόνου συμμετοχής. Εν τέλει τον Ιούλιο του 2020, ο παίκτης πήρε μεταγραφή, έναντι τριών εκατ. ευρώ, στη Νόριτς. Έκτοτε με τα «καναρίνια» έχει 1 γκολ και 3 ασίστ, σε 42 ματς.

Τρίτο θετικό των Πολωνών σε αυτή τη περίπτωση, είναι οι καλές σχέσεις που έχει η Ένωση με την Νόριτς από την μεταγραφή του Ολιβέιρα. Οι Άγγλοι δεν είχαν απολύτως κανένα παράπονο από την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά τις καταβολές χρημάτων. Πιθανόν εκτιμούν ότι το αγγλικό κλαμπ θα ήθελε εκ νέου να διαπραγματευτεί με τον «δικέφαλο».

Τέταρτο και τελευταίο συν, είναι η Μπέρμιγχαμ «γλυκοκοιτάζει» τον ποδοσφαιριστή. Από τη πλευρά της, η Νόριτς δεν επιθυμεί να παραχωρήσει παίκτης της, σε ομάδα που αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X