Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες με τη σφραγίδα του Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες με τη σφραγίδα του Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου εντοπίζει και ξεχωρίζει ένα στοιχείο που σημαίνει πολλά για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορώ να αδικήσω κανέναν. Είναι λίγο σαν το μαρτύριο της σταγόνας όλο αυτό που συμβαίνει με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Να βλέπεις τους άλλους να κάνουν κινήσεις, να παίρνουν και να δίνουν παίκτες, μέχρι και φιλικά να παίζουν και εσύ να λιώνεις στο…f5 ψάχνοντας την είδηση για μια μεταγραφή. Φαίνεται πάντως, πως όλες αυτές οι επαφές που έγιναν τις προηγούμενες μέρες θα αποδώσουν καρπούς και η ΑΕΚ θα μπορεί να ανακοινώσει πολύ σύντομα τις πρώτες μεταγραφικές προσθήκες.

Αναμφίβολα, από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει και έχουν δεδομένα απασχολήσει την ΑΕΚ, αντιλαμβάνεται κάποιος πως υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση. Το θέμα δεν είναι απλά πλέον να γίνουν κάποιες κινήσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η ΑΕΚ δεν ψάχνει απλά κάποιο δυνατό όνομα στις μεταγραφές, αλλά παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε αυτό που θέλει να εμφανίσει η ομάδα.

Ο ρόλος του Αλμέιδα

Αυτό είναι ένα πρώτο στοιχείο διαφοροποίησης. Φαινόταν μέχρι τώρα, ακόμα και στις κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, ότι ενώ αρχικά δόθηκε έμφαση στην εμπειρία και την προσωπικότητα, στο τέλος της ημέρας φάνηκε να κυριαρχεί μόνο η σκέψη να αποκτηθούν παίκτες που θα έδιναν «άλλοθι» στους υπεύθυνους του σχεδιασμού. Γι’ αυτό η ΑΕΚ χάθηκε κάποιες φορές – ειδικά τον Γενάρη – σε ανέφικτες περιπτώσεις, χωρίς να βρίσκει αυτό που πραγματικά έψαχνε. Εάν υποθέσουμε πως το ήξερε.

Για την ποιότητα των μεταγραφών θα πούμε πολλά περισσότερα όταν θα έχουμε ξεκάθαρα δείγματα και δεν θα συζητάμε στα τυφλά. Επί του παρόντος, μπορούμε να εντοπίσουμε και μια άλλη παράμετρο που δίνει ξεχωριστή σημασία σε όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Για κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που αυτήν την εποχή βρίσκεται μπροστά στις επαφές που κάνει η Ενωση για να κλείσει μεταγραφές, υπάρχει η σφραγίδα του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες με τη σφραγίδα του Αλμέιδα!

Προσωπική επαφή με κάθε στόχο

Προσέξτε: δεν αναφέρω, ότι όλοι οι παίκτες που συζητά η ΑΕΚ αυτήν την εποχή αποτελούν προτάσεις και επιθυμίες του προπονητή. Θα ήταν και λάθος κάτι τέτοιο, με νωπές σχετικά τις εμπειρίες – άκρως δυσάρεστες – από την εμπλοκή του Καρντόσο και την καταστροφική συνεργασία με τον Λυμπερόπουλο. Υπάρχουν επιλογές, όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πινέδα, που αποτελούν εισηγήσεις του Αλμέιδα, αλλά η ΑΕΚ δεν εγκλωβίζεται σε αυτές.

Αντίθετα, η ΑΕΚ προσπαθεί και φαίνεται πως έχει καταφέρει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό το όνομα και την προσωπικότητα του Αλμέιδα. Μη λησμονείτε, πως ο Αργεντινός μπορεί να περνά για πρώτη φορά ως προπονητής τον Ατλαντικό για να δουλέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά κουβαλά μια τεράστια ποδοσφαιρική πορεία και ένα όνομα που είναι σεβαστό απ’ όλους. Γι’ αυτό και είναι άξιο αναφοράς, πως ο Αλμέιδα έχει άμεση προσωπική επαφή με όλους τους παίκτες.

Ο σωστός τρόπος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις λάθος στις μεταγραφές και η ΑΕΚ τους έκανε σχεδόν όλους στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι φαίνεται – σε επίπεδο προθέσεων και αρχικών κινήσεων τουλάχιστον – διάθεση να δουλέψει με το σωστό τρόπο. Προτείνονται παίκτες, εξετάζονται διεξοδικά, πιστοποιείται πως ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα και έπειτα ξεκινούν οι επαφές, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια για τη σφραγίδα Αλμέιδα στις μεταγραφές της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X