Η Μποταφόγκο θέλει Χάμες, εκείνος θέλει Ευρώπη

Χάμες: «Έλλειψη σεβασμού η μη κλήση μου για το Κόπα Αμέρικα»
Photo Credits: INTIME

Η Μποταφόγκο έχει συμφωνήσει με την Αλ Ραγιάν για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, εκείνος όμως επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον. Αξιοζήλευτο είναι το βιογραφικό του Χάμες Ροντρίγκες. Η αλήθεια είναι όμως πως τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη του δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών.

Τη σεζόν 2020/21 που φορούσε τη φανέλα των «ζαχαρωτών». Έπειτα, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν, κάνοντας μέτρια σεζόν.

Πλέον, ο Χάμες αναζητά την επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά «σαλόνια». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως, η βραζιλιάνικη Μποταφόγκο προσφέρει 6,2 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει πως προτεραιότητα για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, είναι η «Γηραιά Ήπειρος».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X