Προγνωστικά Λατινική Αμερική: Παιχνίδι με γεμάτες αποδόσεις

Προγνωστικά Λατινική Αμερική: Παιχνίδι με γεμάτες αποδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθεί γεμάτο Σαββατοκύριακο σε Λατινική Αμερική και MLS, ενώ μεσοβδόμαδα έχουμε και τις πρώτες αναμετρήσεις για τους 16 τόσο του Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και του Κόπα Σουνταμερικάνα. Όπως καταλαβαίνετε αυτός θα είναι και ο ”ρυθμιστής” στη μελέτη μου, καθώς πολλές ομάδες θα προχωρήσουν σε ροτέισον, έχοντας το μυαλό τους αλλού.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βραζιλία

Από το σημερινό πρόγραμμα της Βραζιλίας κράτησα μόλις ένα ματς, το Κορίνθιανς – Σάντος.

Στο πρώτο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου, με την Τιμάο να στήνει πάρτι και να επικρατεί με 4-0. Τέτοια σφαλιάρα σε ντέρμπι μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στο στρατόπεδο της Σάντος και θεωρώ ότι θα ψάξει τρόπο να απαντήσει άμεσα.

Αμφότερες έχουν μεσοβδόμαδα παιχνίδια (Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα), με την Κορίνθιανς όμως να έχει σαφέστατα δυσκολότερο έργο αφού υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς. Εκτιμώ ότι άπαντες θα έχουν το μυαλό τους εκεί, ενώ το ανακάτεμα στην εντεκάδα από τον τεχνικό Περέιρα θεωρείται δεδομένο.

Εκεί ποντάρω αλλά και στον πληγωμένο εγωισμό της Σάντος για το διπλό του 3.80 της Winmasters.

Προγνωστικά Στοιχήματος Περού

Στο αγαπημένο Περού η Σπόρτινγκ Κριστάλ φιλοξενεί την Αλιάνζα Ατλέτικο, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν τεχνικούς άκρως επιθετικής φιλοσοφίας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματα τους.

Ενδεικτικά, το σύνολο του Μοσκέρα μετρά 6/8 Over 3,5 μπροστά στο κοινό του, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα 5/8 Over 3,5 μακριά από το σπίτι της. Δεν περιμένω να δούμε κάτι το διαφορετικό τώρα, αναμένω ένα ματς πλούσιο σε φάσεις αλλά και τέρματα, με τις τιμές στα γκολ πάντως να είναι τρομερά υποψιασμένες.

Εκεί που βρίσκω λάθος είναι στο GG πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 4,33 στην Bet365, καθώς αμφότερες έχουν την τάση να δίνουν ρυθμό στις αναμετρήσεις τους από τα πρώτα λεπτά.

Προγνωστικά Στοιχήματος MLS

Στο MLS η Ουάσινγκτον του Φούντα βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, χωρίς νίκη από αρχές του Μάη ενώ οι εμφανίσεις της κυμαίνονται στην μετριότητα. Μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει καθαρά δίχτυα, αφού δέχεται σταθερά γκολ εδώ και πέντε σερί παιχνίδια.

Απόψε το βράδυ τίθεται αντιμέτωπη με το Νάσβιλ, το οποίο ηττήθηκε στην έδρα του έπειτα από 25 σερί παιχνίδια και θα ψάξει αντίδραση. Από τις επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες και μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μοναδική ομάδα που πέρασε σαν σίφουνας από το απόρθητο φρούριο του Κολοράντο.

Το διπλό προσφέρεται στο 3.05 στην Interwetten.

Betmarket Επιλογές

Μονά

25/6 – 23:30 – Σπόρτινγκ Κριστάλ – Αλιάνζα Ατλέτικο – GG πρώτου ημιχρόνου (4,33) επί 5 μονάδες. (Bet365)

26/6 – 01:00 – Κορίνθιανς – Σάντος – 2 (3.80) επί 5 μονάδες. (Winmasters)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X