ΑΕΚ: Η εξήγηση για το VIDEO με τον Τσούμπερ - Συστάσεις στον Ελβετό

ΑΕΚ: Η εξήγηση για το VIDEO με τον Τσούμπερ - Συστάσεις στον Ελβετό
Photo Credits: INTIME

Η παρανόηση στο βίντεο με τον Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε ένα βίντεο με τον Στίβεν Τσούμπερ σε στιγμές να χαλάρωσης να λέει στα ελληνικά μια βρισιά για τον ΠΑΟΚ.

Στο βίντεο, ο 30χρονος άσος λέει στην αρχή «μόνο ΑΕΚ», ενώ στη συνέχεια ακολουθεί υβριστική ατάκα για τον ΠΑΟΚ. Πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο ίδιος βρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανάρτησή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η κοπέλα που είναι μαζί του, ζητά από τον Τσούμπερ να απευθυνθεί σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο, προφανώς φίλο της και οπαδό του ΠΑΟΚ και κάνουν πλάκα.

Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί πως ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ακόμη και σε στιγμές χαλαρότητας ή σε στιγμές που θεωρεί ο ίδιος εντελώς προσωπικές. Για αυτό, θα του γίνουν σοβαρές συστάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα.

Ωστόσο, αυτή η περίπτωση δεν θυμίζει και δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτόν του Μπεναλουάν που βρίζει χυδαία την ΑΕΚ συνεχώς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X