Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Γιουνάιτεντ, δεν υφίσταται κάτι με Μπάγερν

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τελείωσε το ματς με την Έβερτον με δύο τρύπες στο πόδι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκατάσταση της τάξης από τον αγγλικό Τύπο αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παραμένει κανονικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαψεύδεται από τους Γερμανούς οποιαδήποτε ενασχόληση της Μπάγερν με τον Πορτογάλο.

Ο CR7 εμφανιζόταν ενοχλημένος και προβληματισμένος από το γεγονός πως ακόμα η ομάδα του δεν είχε καταφέρει να δείξει κάτι δυναμικό στο μεταγραφικό τοπίο τη θερινή περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Record ανέφερε πως αυτό είχε «γεννήσει» σκέψεις αποχώρησης στον Κριστιάνο, ο οποίος όμως αναμένεται να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Το SkySports ανέφερε ότι ο σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζει κανονικά να σκέφτεται τη συνεργασία του με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη νέα εποχή του συλλόγου, ενώ, από τη Γερμανία διαψεύστηκε οποιαδήποτε ενασχόληση και σύνδεση του ονόματος του ποδοσφαιριστή με την Μπάγερν Μονάχου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X