Δύσκολα θα φύγει από τη Βραζιλία ο Βιτάο που αρέσει στην ΑΕΚ

Δύσκολα θα φύγει από τη Βραζιλία ο Βιτάο που αρέσει στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σκέφτεται να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να δελεάσει τον Βιτάο, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Βιτάο που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, φαίνεται ότι θα παραμείνει για επιπλέον έναν χρόνο στην Ιντερνασιονάλ.

Η βραζιλινική ομάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες σε διαδικασία επιβεβαίωσης της παραμονής του 22χρονου στόπερ καθώς όπως αναφέρεται στην πατρίδα του, ο παίκτης περιμένει μόνο να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα για να παραμείνει εκεί ως δανεικός από τη Σαχτάρ Νόνετσκ.

Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην ουκρανική ομάδα ωστόσο ο Βιτάο επωφελείται από την απόφαση της FIFA για όσους αγωνίζονται σε συλλόγους της Ουκρανίας και τη Ρωσίας, βάσει της οποίας αναστέλλονται τα συμβόλαια των ξένων παικτών και για την επόμενη σεζόν. Ο Βιτάο άρεσε πολύ στον Αλμέιδα, όμως φαίνεται ότι η απόκτησή του δεν μπορεί να είναι εφικτή, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω και αθετήσει τη συμφωνία που έχει κάνει με την Ιντερνασιονάλ.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή, όμως είχε πέσει επίσης πάνω στον σχετικό σκόπελο. Στην ΑΕΚ σκέφτονται να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να βρουν τον τρόπο να δελεάσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Πηγή: Sport24

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X