Γιόνσον: Η ΑΕΚ σκοπεύει να τον δελεάσει με αμοιβές άνω του 1 εκατ. ευρώ

Γιόνσον: Η ΑΕΚ σκοπεύει να τον δελεάσει με αμοιβές άνω του 1 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να δελεάσει τον Γενς Γιόνσον με ένα καλό συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γενς Γιόνσον και φέρεται να είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο ώστε να τον δελεάσει.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δανό μέσο Γενς Γιόνσον είναι αληθές και ομολογημένο προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Πρόσφατα έγιναν και οι απαραίτητες ενέργειες προς ενημέρωσή του, άρα ο πρώην πια χαφ της Κάντιθ ξέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχει για εκείνον μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Σύμφωνα με το Sport24 από την επαφή που υπήρξε με τον 29χρονο διεθνή μέσο, προέκυψε ότι εκείνος δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του στην Ισπανία και βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης ομάδας της πρώτης κατηγορίας καθώς δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Κάντιθ η οποία πέτυχε την παραμονή της στη La Liga μόλις την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό όμως δεν συνεπάγεται κιόλας ότι θα βρει αυτό που ψάχνει στην Ισπανία. Ούτε επίσης ότι είναι η μοναδική λίγκα που τον ενδιαφέρει καθώς το γραφείο που τον εκπροσωπεί, τον έχει προτείνει επίσης και σε ιταλικούς συλλόγους. Πρόκειται ασφαλώς για μικρομεσαίες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν και του Καμπιονάτο, οι οποίες δύσκολα θα προτείνουν στον Γένσον συμφωνία που θα συνδυάζει μεγάλο σε διάρκεια και υψηλό σε αποδοχές συμβόλαιο, σαν αυτό που αναζητά σε αυτή την ηλικία.

Εδώ ακριβώς θα μπορούσε να εντοπιστεί και το αβαντάζ της ΑΕΚ. Η Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον διεθνή Δανό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με υψηλές αποδοχές, οι οποίες προφανώς θα πρέπει να είναι πιο ελκυστικές από αυτές που είχε πέρυσι στην Κάντιθ, όπου δεν έπαιρνε και λίγα…

Στην ισπανική ομάδα, ο Γιόνσον αμειβόταν με 800.000 ευρώ ετησίως, άρα για να μπει σε διαδικασία συζήτησης με σύλλογο υποδεέστερου πρωταθλήματος από αυτά στα οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, θα πρέπει η ΑΕΚ να αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Τέτοιο συμβόλαιο αυτή την περίοδο στην ομάδα έχει μόνον ο Ελβετός Στίβεν Τσούμπερ, ενώ κοντά σε αυτά τα χρήματα (900.000 ευρώ) έχει λαμβάνειν ετησίως ο Αργεντινός Σέρχιο Αραούχο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X