«Τσεκάρει» Σον η Ρεάλ

Τότεναμ – Σάουθαμπτον: Σερί και αποχή οδηγούν στο 1.93
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ να καταλήγει σε ναυάγιο και πλέον στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εστιάζουν στην περίπτωση του Σον της Τότεναμ.

Να ενισχύσουν την επίθεση ενόψει της νέας σεζόν επιθυμούν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «Μερένχες» θέλουν να προσθέσουν ποιότητα με την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα πλαισιώσει ιδανικά τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο μεγάλος στόχος ήταν εξ αρχής ο Κιλιάν Εμπαπέ. Το deal όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον Γάλλο επιθετικό να μένει κάτοικος Παρισιού, για λογαριασμο της Παρί.

Πλέον η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, αφού συνήλθε από το… σοκ του ναυαγίου του Γάλλου άσου στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες λύσεις. Με πρώτη αυτή του Σον της Τότεναμ.

Ο Κορεάτης άσος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Premier League και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των Μαδριλένων, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κίνηση για την ώρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X