Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 46χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη - Συνελήφθη ο σύζυγός της (VIDEO)

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Έτσι έγινε το σκηνικό φαρ ουέστ - Με ταξί έφυγαν οι δράστες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο σύζυγος της 46χρονης που δολοφονήθηκε στο Κουκάκι προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σύλληψη του 55χρονου που φέρεται να μαχαίρωσε και να δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα στο Κουκάκι προχώρησαν οι αρχές.

Ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ.


Ο γιος τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τη μια τα μεσάνυχτα μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι. Ο γιος της οικογένειας φέρεται να ήταν μπροστά στο σκηνικό και ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Mega οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν εντολή στο ΕΚΑΒ να μην κάνουν τη διακομιδή, καθώς ή γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και θα έπρεπε να έρθει ο ιατροδικαστής.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X