«Πρόταση της Τολούκα για Πινέδα - Δίνει 5 εκατ. ευρώ στη Θέλτα»

Πινέδα: Επέστρεψε στην Εθνική του Μεξικό - Έπαιξε σε φιλικό με τη Νιγηρία
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Μεξικανοί για τον Ορμπελίν Πινέδα που θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Τολούκα στη Θέλτα για την απόκτηση του Ομπελίν Πινέδα, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το μεξικανικό Medio Tiempo, όχι η Τσίβας, αλλά η Τολούκα είναι η ομάδα από τη χώρα που έκανε πρόταση στη Θέλτα για την αγορά του 26χρονου μέσου. Όπως αναφέρεται, προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Μεξικανό διεθνή και μάλιστα είναι ο μόνος σύλλογος που έχει κάνει επίσημη πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Βίγκο.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Πινέδα, που αποτελεί διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα. Σύμμαχος στην προσπάθειά της αυτή, ωστόσο, για την ώρα είναι μόνο ο ποδοσφαιριστής που θέλει να δοκιμάσει ξανά στην Ευρώπη και επιμένει να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντινό, που γνωρίζει πολύ καλά και εμπιστεύεται από την κοινή τους θητεία στην Τσίβας.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η Θέλτα δεν συζητά (τουλάχιστον για την ώρα) ενδεχόμενο δανεισμού του Πινέδα και επιθυμεί να τον πουλήσει, μολονότι δεν έχει ανάγκη να κάνει απόσβεση από τη στιγμή που τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο. Αν πάντως ισχύει πως η Τολούκα έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ, τότε μοιάζει πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X