Ο Ριβάλντο βάζει τον Βινίσιους στους βασικούς υποψηφίους για τη «Χρυσή Μπάλα»

Ο Ριβάλντο βάζει τον Βινίσιους στους  βασικούς υποψηφίους για τη «Χρυσή Μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ριβάλντο τοποθέτησε τον άσο της Ρεάλ στην λίστα για το μεγάλο βραβείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινίσιους, που με δικό του γκολ χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης το Champions League στο Παρίσι απέναντι στη Λίβερπουλ (1-0), ήταν πρωταγωνιστής μιας απίστευτης χρονιάς.

«Την περασμένη σεζόν ο Βινίσιους βελτιώθηκε αρκετά, έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος μπροστά στην αντίπαλη εστία. Αν συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα, θα καθιερωθεί ως ένα από τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά όταν ο Μπενζεμά αποσυρθεί σε λίγα χρόνια», είπε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Betfair, ο Ριβάλντο, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-07) και της ΑΕΚ (2007-08).

«Εάν ο Βινίσιους θα είναι υποψήφιος για τη “Χρυσή Μπάλα”; Η σεζόν δεν έχει καν αρχίσει και είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το φαβορί με λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κατώτερος από τον Μπαπέ, τον Ντε Μπρόινε ή οποιονδήποτε άλλον. Και οι τίτλοι που θα κατακτήσει και ο σύλλογος θα είναι πολύ σημαντικοί για την τελική επιλογή».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X