Μπαρτσελόνα: Ποιον παίκτη προσέγγισε, εάν «ναυαγήσει» του Λεβαντόφσκι;

Σουάρες: Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Για την Μπαρτσελόνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του επιθετικού. Οι ιθύνοντες της ομάδας όμως, ψάχνουν ενναλακτικές λύσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολωνός σούπερ σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Η μετακίνηση του όμως στην Βαρκελώνη μόνο σίγουρη δεν είναι, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Ο 33χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Γερμανίας.

Η Καταλανική «Sport» ανέφερε πως η Μπάρτσα κοιτάζει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Λεβαντόφσκι. Μία από αυτές αφορά έναν πρώην παίκτη της. Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός φορ έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, αλλά είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο «Καμπ Νόου». Ο λόγος που ο Σουάρες είπε «όχι» στη πρόταση της πρώην ομάδας του ήταν επειδή του ζήτησαν να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο, θέτοντας τον ουσιαστικά σε plan b.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λατίνος σκόρερ έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από ομάδες  της Ισπανίας και της Ρίβερ Πλέιτ. Άρα, δεν έχει λόγο να περιμένει τη Μπαρτσελόνα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X