Ο B.D. Foxmoor «καταπέλτης» για το έντεχνο: «Τους φτύνω στα μούτρα όλους – Ηταν μπροστάρηδες να καλύψουν τον διαχωρισμό του κόσμου» (VIDEO)

Ο B.D. Foxmoor «καταπέλτης» για το έντεχνο: «Τους φτύνω στα μούτρα όλους – Ηταν μπροστάρηδες να καλύψουν τον διαχωρισμό του κόσμου» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor), ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Active Member», ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική σκηνή του σήμερα, εκτόξευσε σκληρές κατηγορίες για τους «έντεχνους» και μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία με τα θέματα ψυχικής υγείας.

«Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί αν δεν έχει επιλογή. Αν η trap είναι επιλογή του κόσμου, σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ πού το βάζεις; Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους. Δεν θέλω να δω κανέναν τους», είπε αρχικά ο ίδιος.

Διαβάστε όσα είπε ο B.D. Foxmoor

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X