Deal μεταξύ φίλων: Ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. ευρώ και Λοβέρα στον Αρη για τον Καμαρά!

Deal μεταξύ φίλων: Ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. ευρώ και Λοβέρα στον Αρη για τον Καμαρά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ και τον Λοβέρα ως ελεύθερο στον Αρη για να αποκτήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Όπως λέγεται από την πλευρά του Άρη, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση μαμούθ ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τον 27χρονο επιθετικό, ενώ παράλληλα έχουν ρίξει στο «τραπέζι» και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος – σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία – θα «μεταφερθεί» ως ελεύθερος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί εδώ ότι η αξία του 23χρονου Αργεντινού βρίσκεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ με βάση το έγκυρο transfermarkt. Έτσι, πρακτικά ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ στον Άρη για την αγορά του Καμαρά, ένα ποσό… απλησίαστο για τα δεδομένα των μεταγραφών στην χώρα μας.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει «κυκλώσει» εδώ και καιρό το όνομα του Αφρικανού φορ, όμως, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Άρη δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε οριστική απάντηση.

Όπως τονίζεται, η τελική απόφαση ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ στο… κάδρο πρέπει να μπει και το ποσό των 2.500.000 ευρώ που έχει μείνει ως «χρέος» του Άρη προς την Φούλαμ για την περσινή μεταγραφή του Καμαρά.

Με βάση πάντως τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος φορ θα αφήσει τον Άρη για τον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει άμεσα στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X