ΑΕΚ: Προσπαθεί και ελπίζει στην απόκτηση Βιτάο και Γιόνσον

ΑΕΚ: Χαμηλά η μπάλα για Γιόνσον και Βιτάο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παλεύει για την απόκτηση του Βιτάο και του Γενς Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχεις ως στόχο την απόκτηση τεσσάρων βασικών παικτών μέχρι την αναχώρησή της αποστολής της για την προετοιμασία στην Ολλανδία, η οποία είναι στις 12 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ θέλει να έχει πάρει στόπερ, χαφ, μεσοεπιθετικό και φορ, ενώ αρκετοί είναι οι παίκτες που εξετάζονται. Δύο ονόματα που διέρρευσαν και δεδομένα απασχολούν είναι αυτά του Βιτάο και του Γενς Γιόνσον.

Ο πρώτος ανήκει στη Σαχτάρ, αλλά λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και της νέας απόφασης της FIFA, μπορεί και την ερχόμενη σεζόν να παίξει εκτός χώρας. Η περίπτωσή του 22χρονου Βραζιλιάνου στόπερ δεν είναι εύκολη, καθώς προ μηνών είχε απορρίψει τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ιντερνασιονάλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός θέλει να τον κρατήσει και μετά τον Ιούνιο.

Ο Γιόνσον, 29χρονος αμυντικός μέσος από τη Δανία, μένει ελεύθερος από την Κάντιθ. Το κασέ του είναι προσιτό, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ισπανία.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ χαμήλωσε τη μπάλα χθες για τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας» υποστηρίζει ότι η Ενωση συνεχίζει να παλεύει για την απόκτηση των δύο παικτών.

Πάντα ανοιχτό για την ΑΕΚ είναι και το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα για τη θέση του δημιουργικού χαφ, με τη Θέλτα-ωστόσο-να διατηρεί ψηλά τις απαιτήσεις της.

Σε ό,τι αφορά στις αποχωρήσεις, η Ουτρέχτη ενδιαφέρεται για τον Νόρντιν Άμραμπατ κι εφόσον καταθέσει πρόταση για τον Μαροκινό αυτή θα αξιολογηθεί. Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος άσος θέλει λόγω προσωπικού προβλήματος να επιστρέψει στην Ολλανδία, γι’ αυτό και οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν για παραχώρησή του μόνο σε ομάδα της συγκεκριμένης χώρας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X