Η ΑΕΚ δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κανένα λάθος!

Η ΑΕΚ δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κανένα λάθος!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τις μεταγραφικές εξελίξεις, το γήπεδο, τα διαρκείας και τον κυρ Βαγγέλη Λιόλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Ματίας Αλμέιδα -έχει περάσει ήδη ένας μήνας. Ο Αργεντινός ήταν πολύ νωρίτερα στα της ΑΕΚ και από τότε έχουν ακουστεί, γραφτεί δεκάδες ονόματα. Πιθανότατα να έχουν ξεπεράσει και τα 50 αν προσθέσουμε και αυτά που σε καθημερινή βάση γράφονται στο εξωτερικό. Εγώ προσωπικά έχω επιλέξει εδώ και χρόνια να απέχω από την ονοματολογία, ειδικά αν δεν έχω κάτι χειροπιαστό γιατί όλο αυτό μόνο κακό κάνει. Πολλά ονόματα λοιπόν έχουν διαψευστεί, άλλα «παίζουν» λίγο και άλλα υπάρχουν στη λίστα.

Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε περίπου δέκα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και είκοσι πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία και η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ μου, τις επόμενες μέρες αναμένεται να τρέξουν δύο υποθέσεις που είναι προχωρημένες και υπάρχουν και άλλες δύο για άλλες θέσεις που έχουν ξεχωρίσει. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, όλοι βράζουν στο… ζουμί τους.

Το βασικό ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να μπει επιτέλους ο οργανισμός της ΑΕΚ σε διαφορετική διαδικασία. Για να δείξει επιτέλους και η ίδια η ΑΕΚ τι θέλει να κάνει. Γιατί προς το παρόν βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Γιατί προς το παρόν, η ίδια η ΑΕΚ απομακρύνει τον κόσμο της.

Από την ΑΕΚ δεν έχουμε κανένα απολύτως σημείο ζωής. Έχουν έρθει Κουχάρσκι, Αλμέιδα, Άλβες και δεν έχει μιλήσει ακόμα κανένας τους προκειμένου να μας δώσουν ένα στίγμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι ρεπόρτερ να κάνουν ως επί το πλείστον εκτιμήσεις, καθώς και οι πληροφορίες πλέον βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Στις επαφές που έχουμε με μάνατζερ, τα ονόματα «τρέχουν», αλλά την ίδια ώρα τους έχουν και στην αναμονή. Οπότε τι να γράψω, προτάθηκε ο τάδε, ο δείνα και να το κάνω χειρότερο; Τέλος πάντων.

Καταλαβαίνω πως στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν χρόνο στους ανθρώπους που ήρθαν πριν από λίγο καιρό, αλλά το να επικοινωνήσουν πέντε πράγματα όχι σε μας αλλά στον κόσμο δεν είναι κακό. Καλό θα έκανε. Η μυστικοπάθεια δεν κάνει καθόλου καλό. Το να προσπαθούμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να κάνουμε ότι δεν ακούμε και δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα σε ένα περιβάλλον που είναι ήδη κουρασμένο, αγανακτισμένο και απογοητευμένο.

Όλο αυτό λοιπόν θα φέρει επιπλέον τοξικότητα και αυτό πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί. Γιατί βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Σε μία σεζόν ορόσημο. Γιατί επιστρέφουμε «σπίτι» μας και αντί να το χαρούμε όπως πρέπει, η χολή ξεχειλίζει.

Περί διαρκείας

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα νέα της εισιτήρια διαρκείας χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για την ομάδα. Θα μου πει κανείς περιμένεις τις μεταγραφές για να υποστηρίξεις την ομάδα σου; Όχι. Αλλά όταν έρχεσαι από τόσα χαστούκια, πρέπει να δείξεις και κάτι στον κόσμο. Αυτόν τον κόσμο που σε στήριξε όσο κανένας άλλος στη Γ’ στη Β’ στα δύσκολα χρόνια και φέτος ειδικά σε μία χρονιά που ήταν απολύτως αποτυχημένη, ήταν ο δεύτερος σε μέσο όρο εισιτηρίων με διαφορά από τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Με ρώτησαν πολλοί για τις τιμές των διαρκείας. Δε θα πω πολλά. Είναι ακριβά. Είναι ακριβότερα από ότι και εγώ περίμενα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν οι τιμές να είναι πιο «φιλικές» για αυτόν τον κόσμο που έχει δώσει τόσα. Αλλά ούτε εγώ αποφασίζω, ούτε μπορώ να αλλάξω τις τιμές.

Ήθελα να πάρω ένα διαρκείας για την κόρη μου. Η φθηνότερη επιλογή είναι 520 ευρώ στο πάνω διάζωμα στη θύρα 36. Μιλάμε για μία θύρα που είναι στην ευθεία της μεγάλης περιοχής. Στην 38 λοιπόν που είναι ακριβώς δίπλα (μία από τις τέσσερις με τους πυλώνες) το διαρκείας έχει 400 ευρώ. Η διαφορά πολύ μεγάλη οικονομικά (120 ευρώ είναι για παράδειγμα τα ιδιαίτερά της σε ένα μάθημα), αλλά ελάχιστη σε ότι αφορά το πως βλέπεις το γήπεδο.

Επειδή είμαι από τους τυχερούς που λόγω της δουλειάς μου έχω επισκεφτεί πολλές φορές το γήπεδο, μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως το νέο μας σπίτι, ο Ναός μας, δεν έχει καμία σχέση με το ΟΑΚΑ.

Σε όλο το άνω διάζωμα της «Αγιά-Σοφιάς» / Opap Arena, όπου και αν καθίσεις βλέπεις το γήπεδο πιάτο. Δεν έχεις για παράδειγμα την απόσταση που υπάρχει στο… «Νταχάου». Έχει αδιανόητα απίστευτη ορατότητα από κάθε σημείο του. Αλλά ο οργανισμός της ΑΕΚ όφειλε να λειτουργήσει καλύτερα. Να σκεφτεί περισσότερο το γονιό και τη νεολαία. Όχι

μόνο τη δίψα του κόσμου να γεμίσει ξανά το σπίτι του. Γιατί θα το γεμίσει να είστε σίγουροι. Χθες ξεκίνησε και μπήκαν και οι πρώτες λωρίδες του χλοοτάπητα. Σύντομα και ο αγωνιστικός χώρος θα δώσει το δικό του χρώμα. Η ώρα της επιστροφής πλησιάζει…

ΥΓ: Είδα τη συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Λιόλιου και χθες έμαθα και κάποια πράγματα για κείμενά μου που πείραξαν κάποιους. Δεν με απασχολεί καθόλου. Λίγο ξύδι ή βαλσάμικο αν δεν γουστάρετε εκεί στην ΕΟΚ και προχωράμε.

Μία Συνέντευξη Τύπου παρωδία, με κάποιους δήθεν ρεπόρτερ υπαλλήλους να κάνουν ερωτήσεις που ούτε παιδάκι δημοτικού δε θα έκανε. Ουσία μηδέν. Ο Λιόλιος που έσκυβε το κεφαλάκι του για να μας δείξει πόσο ταπεινός είναι, μιλούσε για δύο ώρες και δεν είπε τίποτα.

Ούτε για την ουσία του φακέλου της ΑΕΚ, ούτε για τον φίλο του, ούτε για τη διαιτησία, ούτε για τους υπαλλήλους του. Έλεγε ότι δε θέλει να παρέμβει αλλά μόνο αυτό επιδιώκει να κάνει. Και ο Λευτεράκης ο Αυγενάκης τον σιγοντάρει. Ο οποίος Αυγενάκης δε θέλει η ΕΠΟ να κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο, αλλά επικροτεί να κάνει η ΕΟΚ στο μπάσκετ. Διάλεξε ρε Λευτεράκη τι θέλεις ακριβώς και πες μας. Μην κρύβεσαι άλλο. Αλλά πότε εμφανίστηκες ουσιαστικά για να το κάνεις τώρα.

Όταν λοιπόν στο τέλος του έκαναν τρεις ερωτήσεις του Λιόλιου που έκαιγαν όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά σαν άλλη στρουθοκάμηλος έβαλε το κεφάλι στο χώμα και νόμιζε ότι κρύφτηκε.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να πάει κόντρα στον Λιόλιο, στην ΕΟΚ και στα παράκεντρα εξουσίας. Ναι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει λάθη, αλλά θα τα λύσει μόνος του. Δε θα βάλει τον Λιόλιο και τον κάθε Λιόλιο δερβέναγα στο κεφάλι του. Η ΑΕΚ δεν πήγε ούτε στη Δευτεροβάθμια. Θα πάει την υπόθεση στα άκρα. Και θα δικαιωθεί!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X