«ΑΕΚ, Μπράγκα και Αλμερία στο κόλπο για την απόκτηση του Λαϊνέζ»

«ΑΕΚ, Μπράγκα και Αλμερία στο κόλπο για την απόκτηση του Λαϊνέζ»
Photo Credits: INTIME

Αυξήθηκαν οι «μνηστήρες» για τον Ντιέγκο Λαΐνιεζ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του Ντιέγκο Λαϊνέζ που κοιτά η ΑΕΚ.

Για την περίπτωση του μικρόσωμου Μεξικανού άσου είχε ασχοληθεί και η Μπράγκα προ ολίγων ημερών παρ’ όλα αυτά οι «μνηστήρες» όπως φαίνεται αυξάνονται αφού ο 22χρονος έχει ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό πακέτο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «diariodesevilla» η Αλμερία τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Μπέτις, αλλά και που οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να πουλήσουν. Ο Ρούμπι, προπονητής των νεοφώτιστων γνωρίζει τον Λαΐνιεζ από την κοινή τους παρουσία στους «βερδιμπλάνκος» και θέλει να τον πείσει να μετακομίσει στους «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα, ο Χεράρδο Μαρτίνο, προπονητής της εθνικής του Μεξικό συνέστησε στον ποδοσφαιριστή να βρει μια ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο ώστε να τον υπολογίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πιστεύω ότι ο Ντιέγκο τα πήγε καλά, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε μιλήσει μαζί του και είναι ξεκάθαρος για το τι πρέπει να κάνει στο μέλλον και την αναζήτηση μιας ομάδας που του εγγυάται λεπτά», ανέφερε ο Μαρτίνο.

O Λαΐνιεζ ανήκει στην Μπέτις από τον Ιανουάριο του 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Κλαμπ Αμέρικα με 13 εκατ. ευρώ . Με τους Ανδαλουσιάνους έχει γράψει 72 ματς με 4 γκολ και 6 ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X