Το ενδιαφέρον για Γιόνσον, φανερώνει τον τρόπο που η ΑΕΚ θα κινηθεί στα χαφ

Το ενδιαφέρον για Γιόνσον, φανερώνει τον τρόπο που η ΑΕΚ θα κινηθεί στα χαφ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Γιόνσον να... μαρτυράει πως θα κινηθεί γενικά η Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μετά από πολλές μέρες που η ΑΕΚ είχε πετύχει να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα για να κλείσει τις μεταγραφικές της εκκρεμότητες, βγήκε στην… επιφάνεια ένας από τους στόχους. Στην Ένωση “κοιτάζουν” πολύ ζεστά την περίπτωση του Γενς Γιόνσον για τα χαφ. Πρόκειται για 29χρονο διεθνή Δανό μέσο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κάντιθ. Δεν είναι μια καθόλου εύκολη περίπτωση. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι εξαιρετικά… ζόρικη.

Ο Γιόνσον είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική, με γεμάτες σεζόν σ’ ένα πρωτάθλημα όπως η Primera Division. Είναι χαρακτηριστικό πως τον περασμένο Γενάρη, η Βαλένθια κτύπησε την πόρτα της Κάντιθ προκειμένου να αποκτήσει τον Δανό χαφ. Έκανε πρόταση για την αγορά του. Όμως η Κάντιθ έκρινε πως τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, η Βαλένθια αποσύρθηκε και ο Γιόνσον έμεινε μέχρι να φύγει τώρα ως ελεύθερος και με μηδέν ευρώ στα ταμεία της ομάδας. Μάλιστα για το θέμα αυτό η έντονη κριτική στην διοίκηση της Κάντιθ ακόμα και τώρα, σχεδόν έξι μήνες μετά, δεν έχει εκτονωθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε πως θα… κινηθεί η ΑΕΚ με αφορμή την κίνηση του Γιόνσον

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X