Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πληρώσει τις ζημιές ενός υπαλλήλου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πληρώσει τις ζημιές ενός υπαλλήλου του
Photo Credits: INTIME

Ένας υπάλληλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, προσέκρουσε μια Bugatti Veyron αξίας 2 εκατ. ευρώ σε ένα σπίτι στη Μαγιόρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν ξεκινήσει τη προετοιμασία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του  στη Μαγιόρκα. Οι μέρες χαλάρωσης του Πορτογάλου σούπερ σταρ για λίγο όμως… ταράχτηκαν.

Η αστυνομία της περιοχής έκανε γνωστό ότι ένας υπάλληλος του προσέκρουσε με μια Bugatti Veyron σε έναν πέτρινο τοίχο σπιτιού. Ευτυχώς από αυτό το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Όταν επισκέφτηκα τον Ρονάλντο έπρεπε να περιμένω για λίγο να ανοίξει η πόρτα αλλά με συνάντησαν ένας πολύ ευγενικός άνδρας και γυναίκα.

Εκ μέρους του Ρονάλντο υποσχέθηκαν να πληρώσουν όλη τη ζημιά που είχε προκαλέσει η Bugatti. Μου είπαν να τα φτιάξω όλα και να κρατήσω τα τιμολόγια. Ο μετρητής του νερού χάλασε στο ατύχημα.

Η πόρτα πετάχτηκε από τους μεντεσέδες της και γκρεμίστηκαν δύο κολώνες από μπετόν.

Δούλευα όταν η αστυνομία μου είπε για το ατύχημα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο σκύλος μου είχε σκοτωθεί, επειδή είναι πάντα πίσω από την πόρτα.

Όταν μπήκα στο ακίνητο, τον είδα να τρέμει από φόβο σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X