Μόγια: «Υποστηρίζω το πλάνο της ΑΕΚ- Θα είμαστε καλύτεροι τη νέα σεζόν»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός πλέι μέικερ μίλησε για το beach handball αλλά και τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Μόγια βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κρήτη όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach handball και δεν έχασε την ευκαιρία για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.

Ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ που ανανέωσε και θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» για δύο ακόμη χρόνια μίλησε στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης για την παρουσία του στην Κρήτη, για την Εθνική Ισπανίας και φυσικά για τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νάτσο, καλώς ήλθες στο Ηράκλειο. Είσαι στην Κρήτη για διακοπές ή για να δεις τους αγώνες;

«Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας (Χουάν Αντόνιο Βάσκεθ Ντιθ) είναι φίλος μου. Είχα δύο μέρες ελεύθερες, πριν φύγω για την Ισπανία, και ήρθα μαζί με τον αδερφό μου. Δεν θα μπορούσα, βέβαια, να χάσω την ευκαιρία να δω και τα παιχνίδια της ομάδας της χώρας μου».

Ποια είναι η άποψή σου για το επίπεδο αυτής της ομάδας;

«Οι περισσότεροι είναι ψηλότεροι από μένα… Έχουν πολλά προσόντα. Μου είπαν ότι πολλοί από αυτούς θα αγωνιστούν και στην εθνική ομάδα στη σάλα.

Νιώθω υπερήφανος βλέποντάς τους. Έχουν αρχίσει να παίζουν μπιτς χάντμπολ από μικροί Σίγουρα θα βελτιωθούν κι αυτές οι εμπειρίες θα τους βοηθήσουν να εμφανιστούν καλύτεροι στη σάλα».

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις μπιτς χάντμπολ;

«Ναι, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι το άθλημά μου. Έπαιζα ως πίβοτ κι άλλαζα με τον τερματοφύλακα. Έχω την εντύπωση ότι είμαι καλύτερος στο παραδοσιακό χάντμπολ…».

Αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ την τελευταία τριετία και έχεις ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές της. Η φετινή χρονιά δεν ήταν, όμως, σαν τις προηγούμενες…

«Εγώ εξακολουθώ να υποστηρίζω το πλάνο της ΑΕΚ, γι’ αυτό και συμφώνησα να μείνω για άλλα δύο χρόνια. Σίγουρα η τελευταία χρονιά δεν ήταν πολύ καλή για εμάς. Ωστόσο ήταν ένα πολύ καλό μάθημα σχετικά με το πού πρέπει να βελτιωθούμε.

Φυσικά θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι τη νέα σεζόν. Υπάρχει χρόνος. Προσωπικά σε αυτά τα δύο χρόνια θα προσπαθήσω να είμαι ακόμα πιο χρήσιμος».

Είσαι καιρό στην Ελλάδα. Απολαμβάνεις τη ζωή εδώ;

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν παρόμοια νοοτροπία με τους συμπατριώτες μου. Έχω και τη σύντροφό μου εδώ, βλέπω να μοιράζω το μέλλον μου στην Ελλάδα και στην Ισπανία, όχι μόνο σε αθλητικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θα δούμε, ποτέ δεν ξέρεις…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X