Λυών: Ο νέος της ιδιοκτήτης θέλει να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα της Παρί

Λυών: Ο νέος της ιδιοκτήτης θέλει να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα της Παρί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμερικανός επενδυτής της Λυών, Τζον Τέξτορ, λέει ότι πιστεύει ότι ο σύλλογός του μπορεί να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σκοπεύει να ξοδέψει σε μια προσπάθεια να αγωνιστεί στη Λιγκ 1.

Οι «λιονέ» δεν έχουν κατακτήσει τον γαλλικό τίτλο από το 2008, ενώ η Παρί έχει καθιερωθεί ως η κυρίαρχη ομάδα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Όμως, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε επτά θέσεις και 27 βαθμούς πίσω από τους νικητές της Ligue 1, ο νέος ιδιοκτήτης της Λυών πιστεύει ότι η ομάδα του σύντομα θα είναι σε θέση να καταρρίψει τους αντιπάλους της που ξοδεύουν χρήματα αφειδώς.

«Δεν μου αρέσουν αυτά τα μοντέλα όπως η PSG. Παρόλα αυτά μεγάλη ομάδα, σπουδαίοι αθλητές, όλοι μας αρέσει να τους παρακολουθούμε. Νομίζω ότι σε τα λίγα χρόνια θα μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους εδώ. Θα εμφανιστούμε και θα ξοδέψουμε. Μπορούμε να έχουμε τόσο κεφάλαιο στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο όσο ο Εμίρης του Κατάρ».

Ο Τέξτορ είναι ένας επιχειρηματίας που ήταν στο παρελθόν εκτελεστικός πρόεδρος της fubo TV. Ο Αμερικανός υποσχέθηκε μεγάλες δαπάνες ως μέρος της αγοράς του, μια ένεση 86 εκατομμυρίων ευρώ (90 εκατομμύρια δολάρια) ως μέρος μιας συμφωνίας που αποτίμησε τον σύλλογο σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ (840 εκατομμύρια δολάρια).

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X